Slänga eller spara?

Fy satan vad tråkigt det är att sitta och försöka packa ner massa porslin o.dyl som aldrig används. Jag är grymt sugen på att bara slänga en del av det, för nej, det är inget värde i några massproducerade japanska tekoppar som dessutom är spruckna m.m
Har 5 koppar, 4 hela tefat, 6 assietter, en tekanna, en sockerskål och en gräddkanna. Har även ett trasigt tefat. Men samtidigt känns det dumt att slänga eftersom det kommer från typ min farmorsmor eller något sådant. Men jag kommer aldrig använda dem, de är så tunna att de nästan går sönder när man tar i dem, de är naggade, limmade osv, så jag tror faktiskt att de riskerar att hamna på sopstationen ändå i slutändan.
Har en hel bunt med prydnadstallrikar också, kanonfina men jag vet verkligen inte vad jag ska göra med dem. Blir galen på det där för det tar sådan tid att packa allt och sedan ligger de bara i ett skåp tills vi flyttar nästa gång...

Det är mycket roligare att packa ner våra böcker, men det är ju redan gjort så vad fan ska man göra liksom?

Hyresvärden har inte ringt ännu, men jag vill ha nyckeln idag för sjutton. Och jag vill åka in till stan och köpa tapeter idag också, så det händer något där med!!! *sucka* Kanske ska ringa dem igen, tjata lite till. Världens jobbigaste hyresgäst, det är jag det...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Miiqa - jag överlever allt

Men så är du världens sötaste hyresgäst också! Tack för alla dina fina ord i min blogg, jag återkommer sakta men säkert till ett normalt liv igen. Och i slutändan så behövdes alla tårar gråtas.



Hoppas att du och bebis har det bra!



Kram!

2009-10-06 @ 15:20:36
Blogg/hemsida: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Skrivet av: Johanna - 20 & gravid

man använder verkligen finglas alldeles för sällan. det är ju rätt mysigt egentligen, fredagsmiddagen med finare glas. men ändå ställer man bort dom, tex när man flyttar.

2009-10-06 @ 16:24:53
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Liw aka preggomonster

Dumt att slänga, men du kan ju alltid lämna in det till myrorna, finns alltid nån som vill ha det en själv ratar :) Galningar! :)



ALlt bra med magen?

kram

2009-10-06 @ 17:44:30
Blogg/hemsida: http://preggomonster.blogg.se/
Skrivet av: Liw

Ok de är i så uselt skick, då skulle jag slängt dem, tar bara tid och plats :(

Trevlig kväll!

2009-10-06 @ 20:19:29
Blogg/hemsida: http://preggomonster.blogg.se/
Skrivet av: emil

sv: lite tråkigt faktiskt när man inte har någon i mer liknande situation med en själv. trist att va yngst :P hehe ja, det är ju också ett problem. att man blir så jäkla rädd för att ha sönder dem. jag älskar mina bodanova glas och blev väldigt upprörd när ett av dem gick sönder. vem vill ha 7 glas liksom? det mååste vara 8 :D haha.

2009-10-06 @ 20:23:44
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Egoinas mamma

Jag har gjort mig av med allt "gammalt". Slängt eller solgt. En flyttlåda som innehåller saker som bara "följer med" och hamnar i förrådet har jag accepterat. Vissa saker KAN man inte göra sig av med. Men det var rätt skönt att rensa allt.



Jag förstår att du är otålig, jag är likadan. :D

2009-10-06 @ 20:55:39
Blogg/hemsida: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0