Oj, oj, oj

Det blev en riktigt lång dag med renovering minsann. 12 timmar tog det från att jag började tills vi var färdiga för dagen.
Blev till att slipa alla omålade lister innan hela gänget dök upp och sedan dess har det varit full fart tills nu. Med små avbrott för att äta lunch, i form av mammas hemgjorda köttfärspaj, middag, i form av pappas wok och sist blev det Jimmy's äppelkaka med vaniljsås.

Ska se till att måla listerna i köket någon dag snart, och taklisterna i sovrummet. Alla dörrfoder ska målas också men om man bara kommer igång så ska det kunna bli klart på en dag hoppas jag. Förarbetet är gjort åtminstone.

Missade så klart att ta bilder på just köket och sovrummet innan vi kom igång för dagen, så det får bli något äldre bilder som före-bilder, ha överseende ;)

Sovrummet som det såg ut innan, med fettfläcken. Efter spackling och slipning. Och nu ikväll, färdigtapetserat...

 

Köket innan, med en småblommig och en brunmålad vägg. Spacklat och slipat. Nu ikväll med nya tapeter och vårt nya köksbord och stolar.

 

Fläcken som är på sista bilden är från kameran. Och eventuella mörka streck beror på att det var helt nytapetserat på den bruna väggen när jag tog bilden.

 

Nu är det bara resten kvar men det går framåt! De två viktigaste rummen är så gott som klara (listerna kvar) för inflyttning och resten kan man ju faktiskt fixa även när vi flyttat in. Så otroligt härligt, och det ser så mycket bättre ut nu än för två veckor sedan. I sovrummet är det tänkt att det ska vara ek-möbler sedan, men det är en framtida investering. Nya sängar blir det förhoppningsvis i vår och då blir det fina grejer, ni ska få se.. :D


Fick även en del grejer till bebis idag igen, när flytten är klar ska jag se till att fixa de bilderna med. På torsdag ska den här lägenheten tömmas för vi ska lämna över nycklarna på fredag. Känns så roligt nu, och lyxigt så klart.

 

Nej, sängen kallar. Är utmattad, och imorgon kör vi på igen, då är det bara mamma och vi dock, eventuellt med hjälp av pappa igen.



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0