I'm back

Nu är vi hemma igen (har vi egentligen varit sedan 16-tiden men vi har sysslat med annat under tiden) och det är otroligt skönt att vara hemma.
Har spenderat några timmar i andra lägenheten med att riva mer tapeter tillsammans med mamma och småprata. Det går framåt med renoveringen, ska försöka ta lite bilder igen imorgon så ni får se vad som händer.

Var ett par lagom lata dagar i Stockholm med alldeles för mycket folk. Dels blev det två kvällar hemma hos svärfar med familj, dels var hela sambons släkt från hans mammas sida där på söndag-eftermiddagen. Men det är kul att träffa alla, blev en hel del bebis-snack kan man ju säga...
Fick med oss massor av grejer också, bilen var fullastad när vi kom hem. Ska fixa lite bilder imorgon om jag kommer ihåg det (för dåligt ljus just nu).



Imorgon ska jag upp till Arbetsförmedlingen och lämna in min närvaro-rapport och in till Försäkringskassan med nya kontraktet så de har rätt uppgifter för bostadsbidraget. Sedan blir det till att attackera listerna i alla rummen med slippapper och spackel.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0