Flyttdags

Ska byta om till mina målarkläder nu, sedan ge mig i kast med taklisterna i köket och dörrfodret till klädkammaren.
Håller på i tvättstugan också, första rundan med tvätt är på tork och andra ligger i maskinerna. Har tvätt-tid till 22 ikväll så det är bara att nöta på.
Ska även städa av köket, badrummet och sovrummet i nya lägenheten idag, för i eftermiddag går flyttlasset och då vill jag ha rent nog för att man ska kunna gå barfota i sovrummet åtminstone.

Vet inte helt säkert när vi har internet sedan, men hoppas på att det ska funka redan idag eller imorgon där uppe. Så vi hörs när vi hörs, och då blir det uppdatering med bilder från renoveringen också.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Tova

Hehe oj, vad duktig du är :)

Själv har jag tyvärr inte känt mig så delaktig i omformningen av nya lägenheten... men ärligt talat, varje gång jag försökt göra nåt fysiskt aktivt så ramlar jag ihop i en hög på soffan typ. Hoppas sambon har överseende, jag ska ju trots allt trycka ut en unge till honom sen ;)

2009-10-29 @ 10:50:10
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Skrivet av: Gun

Att du orkar med stora magen och allt. Kul att äntligen flytta in.

2009-10-29 @ 11:08:03
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/
Skrivet av: Tova

Åh okej, då förstår kag att det känns skönt att vara lite aktiv :) tiden går ju mycket snabbare också när man har nånting för sig!

Själv längtar jag däremot just nu efter att bara sluta jobba, och få varva ned totalt innan förlossningen och spädbarnstiden... Om det nu är så jobbigt som alla säger vill man ju passa på att njuta så gott man kan nu istället :P

2009-10-30 @ 17:29:00
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0