Bra pris, god mat och lördagsmys

Var och handlade lite förut och hittade ost till väldans bra pris, brukar oftast köpa ett kilo hushållsost, som kostar 69,90/kg. Men idag såg vi att frukostosten (som jag tycker smakar ungefär likadant) kostade 39,90/kg så nog fasen blev det frukostost istället... ;) Har varit grymt sugen på rostad macka med apelsinmarmelad och ost i några dagar nu så det blir dettill frukost imorgon, med ett stort glas apelsinjuice.

Precis ätit middag, blev köttfärssås och spagethi. Brukar oftast göra vår köttfärssås på tomat & basilika-cremé fraiche och någon form av krossade tomater, idag blev det vitlökssmak på dem också. Och en halv burk majs, oerhört gott och väldigt mycket vitlökssmak var det.

Nu håller Jimmy på att koppla in tvn, imorgon ska vi försöka ställa möblerna på plats i vardagsrummet också, ska bli oerhört skönt. Men vi tänkte slå oss ner i soffan, kika på 28 dagar senare på TV400 och njuta av lite chips, dipp och kall Cola. Sedan kommer jag somna som en stock.

Har varit en ganska lugn dag men vi har ändå börjat få ordning i köket och även plockat upp våra kläder så vi kan hitta dem sedan. Jag passade även på att ställa korgen som bebis ska sova i på plats bredvid vår säng. Ska fixa i ordning den sedan i december men det känns som en milstolpe att den är där den ska vara.

Nej, sluta läs nu, för dagen alltså, och njut av lördagen istället... Kommer nog ett "intressant" blogginlägg någon dag snart, har lite idéer...

Jag insåg plötsligt att det är lördag, inte fredag... Och att vi inte får in TV400 via antennuttaget, och telia har inte flyttat vårt abonnemang ännu så tji fick vi. Blir Tre systrar och en mamma på Tv4 istället


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0