Snart advent

Verkar som att vi får besök i helgen, hoppas på att få besked ikväll om det blir så eller inte och om det är en eller tre som kommer ner. Svärmor som pratar om att komma och hälsa på, troligen med sambons lillasyster och lillebror i släptåg, alltid kul att få besök.
Blir eventuellt en sväng till pizzerian på fredagskvällen då, någon lyx får man väl unna sig när man fyller år?! Och tårta ska det vara också...

Eventuellt ska jag försöka få till ett bull-, lussekatt- och brödbak i helgen med. Alltid roligare att vara flera som bakar, även om bänkytan inte är världens mest lämpliga kanske så skulle det vara trevligt att stå där och fixa massa bullar osv tillsammans. Fylla hela lägenheten med lukten av nybakta bullar och bröd lagom till 1a advent.

Har ni några planer för 1a advent då? Här blir det julmust, lussekatter och tända ljus. Säkerligen pepparkakor och lite glögg också för den delen. Har hittat flera extrapriser på julmust i reklambladen de senaste dagarna som vi tänker slå till på. Dels har ICA Maxi specialpris på Nygårdas julmust (min favorit), 5 kr/1,5 litersflaska (max 3/kund). Sedan har lågprisbutiken här på orten specialpris på Apotekarnes julmust, 5 kr/1,4 litersflaska (max 5/kund)... Blir mycket julmust för ganska lite pengar, och nu tillåter jag mig själv att köpa hem julmust. Nästan 1a advent så lite julmusik kanske man ska leta fram med?

Får se om det blir till att plocka fram adventsljusstakarna redan på fredag eller om de kommer fram på lördag. Älskar att tända dem för första gången för året på söndagsmorgonen. Och första ljuset i adventsljusstaken på köksbordet med en härlig frukost är inte fel det heller...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Gun

Vi har inga planer, men jag blev väldigt sugen på julmust nu!

2009-11-23 @ 18:52:00
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0