Nu är det kväll

om ni hade missat det alltså. Har haft en bra andra halva av dagen, lussekatterna smakar jättebra och limporna verkar bli lyckade de med (både lussekatter och limpor blev något överdimensionerade så nästa omgång gör vi dubbelt så många lussekatter av lika stor deg och samma sak med limporna).
Jag ska fixa lite bilder sedan åt er.

Jag är nästan klar i tvättstugan, har nästan tagit mig igenom all tvätt, mesatdels lakan kvar just nu men det tar vi senare i veckan istället.
Älskling står och lagar mat, blir lax med potatis ikväll, jag är vrålhungrig så det känns härligt att det blir så god mat.

Räkningarna jag skulle betala denna månaden är betalda nu, fick låna pengar av pappa tills mina kommer så det ordnar upp sig på den fronten med. Och imorgon ska jag gå och fixa ny närvarorapport.
Har fått upp väggfästena i barnrummet så nu ska gardinstången och gardinerna upp där inne med, och adventsstjärnan ska tändas. Riktigt skön avslutning på dagen känner jag, just nu är jag GLAD!!! :D


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0