Närmsta dagarnas schema

Imorgon ska vi bli klara med tapetseringen. Kom ungefär halvvägs idag, och det är en enorm skillnad. Ser mycket renare och fräschare ut nu, ni får se imorgon...

Torsdagen kommer spenderas med skurtrasan i näven tror jag. Svärmor kommer på besök i helgen och jag ska tvätta fönster, fixa med gardiner osv innan dess.

Och imorgon ska vi månadshandla på Maxi, kommer gräva hål i plånboken känner jag, behöver ju 4 (!) påsar saffran och vi vet ju all att det är svindyrt... :s Sedan ska vi köpa mjöl i mängder osv så vi kan baka någon dag snart. Då blir det lussekatter, kanelbullar, sirapsbröd och brytbröd. Alltid bra att ha i frysen och att bunkra upp nu inför bebis ankomst. Ska även köpa första blöjpaketet imorgon, den djungeln har det alltså blivit dags att ge sig in i. Har ni några tips på vilka blöjor som passar bäst och ÄR bäst till en nyfödd?
Och så blir det vanlig matshopping också, kyckling m.m. hart tagit helt slut här hemma så det är dags att fylla på förrådet. Tänker avsluta den trippen in till stan med en lunch på McDonald's faktiskt. Det var flera månader sedan jag senast åt en meny där och jag har suktat efter det ett tag nu. Ska bli skönt att få rejält i magen (förutom bebis) innan jag åker hem igen och lastar in allt i kylen osv, och sedan tapetsera klart tillsammans med mamma.

Nej, nu ska jag springa ner till tvättstugan igen (läs lufsa) och se om sista maskinen är klar snart. Måste torktumla det som ligger i den, och hoppas det i torkrummet har torkat hyfsat nu.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: linda

Storhandla är skoj iallafall tills man kommer fram till kassan.

Jag borde också göra det, i morgon kan det bli tajt men här i dagarna..



Blöjor jaa det börjar bli dags, Det är så spännande att ja dör.. Vill nu nu nu att han ska komma ut.

2009-11-24 @ 22:57:12
Blogg/hemsida: http://lindahh.blogg.se/
Skrivet av: Nina ung mamma till lilla Klara

De enda blöjorna som har funkat för oss är Libero, har aldrig läckt eller någonting. Kanon och blir man medlem i Liberoklubben får du rabatter osv=)

2009-11-24 @ 23:14:53
Skrivet av: Matilda

Pampers!! Av alla de sorter (budgetvarianter, Libero, Huggies mf.) vi provat så är det den absolut mjukaste och bästa. Används även på BB i Skövde. Har väl hänt någon gång att det läckt men tvätt blir det ändå, i mängder...

Lycka till med bebis.

2009-11-25 @ 10:29:00
Skrivet av: Sara Johanna

Tjusig blogg du har. Och grattis till bebis, som förhoppningsvis kommer komma ut snart. Hoppas att du slipper gå över tiden.



På tal om blöjor till en nyfödd så tycker jag Libero och Pampers är bland dom bättre. Vet iofs inte hur det är nu idag, men så mycket lär väl inte ha hänt på blöjfronten på 2 år :-P



Lycka till med bebisen!!

2009-11-25 @ 14:59:26
Blogg/hemsida: http://sarajohanna.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0