Moving on

Nu börjar vi få ordning på grejorna, åtminstone delvis. Sovrummet är nästan i ordning, köket likaså och även vardagsrummet börjar verkligen likna något nu. (Bilder kommer, när vi fått igång internet där hemma och hittat kamera-kabeln).
Idag blir det till att försöka förbereda kontoret för tapetsering ordentligt, ska försöka måla golv och taklisterna där ikväll och innan dess ska mamma slipa väggarna. Förhoppningsvis behöver hon inte spackla mer sedan utan bara måla det spacklade och börja tapetsera. 

Jag är en extrem tidsoptimist men jag tror och hoppas att kontoret och barnrummet ska vara färdigtapetserat innan veckan är över, vilket i sig vore bra timing eftersom sambon har tentavecka nu och en väldigt lugn vecka nästa vecka. Är rummen klara den här veckan så kan vi fokusera helt på att få i ordning allt och jag får hjälp med att kånka kartonger osv.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0