Matfunderingar

Sitter och kikar lite på Familjelivs forum och hittade en tråd om "budgetmat". Börjar så sakteliga inse att vi kanske inte äter så billig mat som vi skulle kunna, men mat måste man ju unna sig. När vi storhandlar ser vi alltid till att ha laxfiléer, rödspätta, köttfärs och kycklingfiléer hemma i frysen. Det är kanske inte så jättebillig mat, men man kan göra mycket mumsigt med det.
Sedan har ju jag haft jättesvårt för att äta "vanlig" tacos nu när jag är gravid, köttfärsen smakar verkligen skumt för mig, så vi har satsat på att köpa Santa Marias Vegetarian TacoMix istället, den är helt underbart god, rekommenderas varmt.
Sedan är vi ju pizza-fanatiker stundtals och det är inte billigt det heller. Undra hur mycket pengar man spenderat på pizza sedan man flyttade hemifrån...

Det är alltid intressant att kika på vad andra äter för att spara in pengar. Vi lägger ju inte direkt ut pengar på oxfilée men man skulle helt klart kunna äta billigare mat än vi gör.
Kan tillägga att på onsdag är det storhandling på g, och då avslutar vi den med varsin meny på donken, bara för att det var länge sedan och jag är sjukt sugen på en McFeast med pommes, cheddardip och iskall cola...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Gun

Det verkar ändå inte vara någon svindyr mat ni handlar. Ungefär som vi tror jag, lax, köttfärs kyckling brukar det bli.

2009-11-21 @ 21:22:06
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/
Skrivet av: Tina S

Håller med.. Vi hade med kunnat handla billigare mat här! Men nu den senaste tiden har jag inte orkat göra så mkt mat, alla förslag har försvnnit.. så irreterande sådant är!!



2009-11-21 @ 21:28:55
Blogg/hemsida: http://onodiginfo.blogg.se/
Skrivet av: amanda

besök min blogg :) http://twilightlooveer.blogg.se

2009-11-21 @ 22:04:28
Blogg/hemsida: http://twilightlooveer.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Ett tips om du vill ha fler besökare, lägg in bilder i inläggen. Jag klickade in på din blogg och började läsa men ju mer jag scrollade ner dessto ointeresantare blev det att läsa. Märkte då att det inte var några bilder. Det här är bara ett tips om du vill att dina besökare ska stanna kvar :D <3

2009-11-22 @ 08:04:06

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0