Aaah, sova... :)

Äntligen fick jag sova mig igenom en hel natt igen, var helt underbart när jag vaknade vid 6 i morse och kikade på klockan. Inget toa-springande i natt med andra ord.
Sedan somnade jag om, vaknade vid halv 8 och låg och gosade med Jimmy i sängen. Det resulterade i att vi båda somnade om och sov till halv 11. Tänk att man inte insett hur värdefull en hel natts sömn kan vara tidigare. Och inte kommer det bli många sådana den närmsta tiden heller, men det är h*n värd...
Revbenen är möra som attans dock. Och brösten läcker något enormt stundtals, speciellt det ena. Råkade klämma till lite lätt på det är om dagen när jag lå i sängen och läste och vips var linnet jag hade på mig genomblött av råmjölk, mumma... *NOT*

Hur går det för er andra med sömnen? får ni sova ordentligt på nätterna eller vaknar ni titt som tätt och måste gå på toa, vända er eller liknande. Och hur mår era revben? Ni som ska ha ungefär samtidigt som oss...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Tova

Har också hört att naturen "gör" så att barnen liknar papporna mest vid födseln, vore ju coolt om det stämmer :) Jag ääälskar också smilgropar, och hoppas att våran son kommer få dem efter sin far han med ;)

Sambon i sin tur hoppas att ungen kommer vara lik mig, haha, och det vore ju rätt skoj också - att få se en "killverison" av sig själv!

Ha en skön kväll nu, själv försöker jag ta hand om min sjukling till man. Haha.

kram

2009-11-14 @ 15:43:57
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Skrivet av: Moa

Jag får då inte sova n¨got vidare... Vaknade dock 5 i morse och insåg att jag faktiskt sovit ganska bra.. Annars kantas nätterna av halsbränna, upp och kissa, vända mig pga av smärta i höfterna och härliga hugg i ljumskarna.. .

Revbenen är Hn ganska snäll emot faktiskt, däremot så stöter hn i mitt blygdben ibland och det ilar som attans.. :/

Kram

2009-11-14 @ 18:28:56
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/moasliv

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0