Storbrittaniens äldsta förstagångsmamma

Ok, vem är den ansvarige, urkorkade, läkaren??? Får jag vrida nacken av honom???
Den här kvinnan verkar inte ha mycket vett i skallen, om man väljer att sätta karriären först så ska man väl inte skaffa barn när man sedan går i pension??? Rimligtvis har hennes kropp redan gjot det den ska för att undvika detta beteende, alltså att hon rimligtvis har kommit i klimakteriet.. Då är det med andra ord någon envis läkare som har bestämt sig för att hjälpa en "förvirrad kärring" att gå emot naturen...
Är man 66 ska man inte vara grvid, oavsett hur frisk och ung man känner sig. De flesta pigga 66-åringar är inte så "unga" och pigga i 20-30 år till utan kommer, liksom de flesta andra, drabbas av åldersrelaterade sjukdomar. Hon kanske finsn där när barnet växer upp, men barnbarn då? Hur rättvist är det mot barnet??

Någonstans måste väl även hennes hjärna säga att det är fel???


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna

jag tycker inte heller dte rä rättvist mot barnet... de kommer förlora sin mamma när den är 15-25 år...och hur kul är det?!

2009-05-23 @ 11:54:01
Blogg/hemsida: http://misseverything.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

Ja, det är det verkligen egoistiskt. vill man ha barn får man kanske tänka på det tidigare inte när man är 66... 37 är väl inte så farligt, men jag förstår dig... har man paserat 45 får man fundera en gång till... själv vill jag ha barn innan jag är 30 =)

2009-05-23 @ 12:02:21
Blogg/hemsida: http://misseverything.blogg.se/
Skrivet av: Egoinas mamma

Håller med dig att det inte är rätt mot barnet, men sen måste jag säga att jag har funderat mycket kring varför vi skaffar barn och har kommit fram till att det finns endast egoistiska orsaker oavsett. Låter inte så kul, men det mesta vi gör i livet är fullständigt ego. :)

2009-05-23 @ 12:32:04
Blogg/hemsida: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

Ja, det rä ju nackdelen. mina mamma är 56 så ajg hoppas jag får ha henne ett tag till... jag känner inte för stå utan henne ännu, intemin far heller. jag sa med innan 25, men dte missa jag, så får satsa på innan 30 nu istället hehe... ah är du gravid nu kanske?=)

2009-05-23 @ 13:03:18
Blogg/hemsida: http://misseverything.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

Ja, jag hoppas mina barn emd får uppleva en underbar tid med sin mormor å morfar framor coh farfar som jag har fått göra med mina... jag har alla kvar utom farfar som gick bort för 4år sedan... grattis... kul...mys.. jag vill med..men får skaffa kille först =)

2009-05-23 @ 13:28:16
Blogg/hemsida: http://misseverything.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

haha ja dte brukar vara en bra start och ha någon göra med.... =) ah då förstår jag..haha ja dte var en himla blanding med åldrana där, men så blir det ibland =)

2009-05-23 @ 14:41:46
Blogg/hemsida: http://misseverything.blogg.se/
Skrivet av: Egoinas mamma

Sv: Att motsatsen till "smal" kan vara "fet" håller jag med om, men att du använder "förlovad" som motsatsen till "villig"?? hehe



Är du SÄKER på att du är fet? Jag är bara kurvig när jag väger som mest... :D

2009-05-24 @ 20:09:45
Blogg/hemsida: http://http//egoinasriktigamamma.blogg.se
Skrivet av: Julia

håller med dig. Mammor borde verkligen inte passera ens 40 när om skaffar barn. tycker jag personligen. Om man nu ill ha barn, adoptera ett som är lite äldre?!!

2009-05-24 @ 22:03:44
Blogg/hemsida: http://juliaalindblad.blogg.se/
Skrivet av: Tarja

Håller helt med. Varför skaffa barn vid 66? Har verkligen en 66-åring "orken" att vara uppe kanske 7 nätter i sträck??? Orkar de med ett barn med kolik? JAg tänker mest så...

2009-05-29 @ 10:31:29
Blogg/hemsida: http://lillamammabitchen.blogg.se/
Skrivet av: Natalie

Jag tycker att det här är en otäck diskussion. Vetenskapen har fört med sig kunskap om hur man framställer barn för de som är för gamla, för sjuka, inte har några äggstockar osv. Vem är då jag att döma vem som INTE ska få del av den kunskapen? Vågar man verkligen ge sig in i en diskussion kring vad som är rätt och fel?

2009-06-02 @ 14:34:41
Blogg/hemsida: http://sofianatalie.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0