Vi ska fira

Vi lyckades "lösa" problemet med soc genom att låna pengar från släktingar för denna månad istället. Något sambon bestämde sig för att vi skulle fira igår när vi hade varit vid vårdcentralen. Så han styrde stegen mot Systembolaget.
Till historien hör även att han för enbart en vecka sedan sa att han inte ska dricka en droppe alkohol till under detta år, och jag får ju som alla förstår (hoppas jag) inte dricka någon alkohol heller, inte längtar jag efter det heller.
Men nog skulle han till systemet.. "här ska firas" sa han och började gå och jag följde efter under protester.

När vi kom fram till ingången gick vi bara förbi, för man kan ju tydligen fira genom att gå till systemet, sedan behöver man inte gå IN på systemet...

Med andra ord, om du känner någon som varit nykter alkoholist i 1 år som säger att han/hon ska fira genom en sväng till Systembolaget, frukta inte. Förhoppningsvis tänker personen i fråga bara fira sin viljestyrka genom att gå förbi, känna sig stolt över att kunna gå i närheten utan att behöva gå in...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Lina

Hoppas han klarade sig utan att gå in och handla!

Grattis till graviditeten!

2009-07-28 @ 19:16:40
Blogg/hemsida: http://linaishav.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0