Förakt

Ok, nu kommer ett inlägg jag planerat under en längre tid. Jag vet att detta är ett "kontroversiellt" ämne men nu skiter jag i det, min blogg ;)


Det finns få grupper av människor som jag föraktar så mycket som jag föraktar vissa småbarnsföräldrar... Dessa föräldrar förtjänar inte sina barn enligt mig.

Jag pratar om de som festar, röker och super som bara den när barnet är fött. Jag har inget emot de som går ut med sina vänner ibland. Man kan gå ut på krogen och ta några glas men ändå vara Fit For Fight morgonen efter. Men jag snackar om de som varkligen super ner sig och sedan ligger och beklagar sig över sin baksmälla dagen efter.
De som slutar amma tidigt för att kunna gå ut och festa elelr för att lunna röka igen.
De som har stora "supafester" hemma hos sig med småbarn i närheten. Det behöver inte vara många människor, det handlar snarare om vilka mängder de häller i sig.

Jag kommer garanterat gå ut med mina vänner även när bebis är född, men jag har aldrig varit en partymänniska så jag tar kanske några drinkar och är sedan uppe tidigt dagen efter igen.
Men jag vet de som till och med tar med sina barn när de ska på fest, fester där alla är redlösa och dessutom där det cirkulerar droger.
Jag vet de som super som attans och gärna skryter med det dagen efter också "Fy fan vad full jag var!!!"
Dessa människro förtjänar inte att ha barn, det är ett livslångt åtagande som kräver viss mognad och en viss nivå av ansvarskännande.
Så snälla ni, ge fan i att dricka massor med era barn i närheten. Ska ni röka så gör det ute och tväta händer och borsta tänder innan ni pillar på barnen igen efteråt...

Jag kommer inte låta någon som precis stått och bolmat på en cigg att röra mitt barn. Jag kommer inte låta någon som stinker sprit röra mitt barn osv.

Jag föraktar de människor som inte kan umgås och dricka i rimliga mängder, som inte kan låta bli ett paket cigarretter när de klarat sig utan dem i nästan ett år då de väntade sitt barn, de som dricker så mycket att de sitter med världens baksmälla dagen efter.
Och jag vill verklgien inte höra dem beklaga sig...


Så, nu har jag spytt lite galla men lite ansvarskännande och vett borde väl folk ha?


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0