Planering

Kan börja med att meddela att filmen igår var ok, inte mer inte mindre, däremot var den kort och jag gick självklart och lade mig direkt efter, rolig som jag är...

Idag ska vi se vad vi kan hitta i vårat gamla förråd och försöka flytta så mycket som möjligt av det till det nya, och så ska vi se om vi inte kan få upp tavlan i vardagsrummet till slut, har bara tagit oss 1,5 månader snart...
Nej nu ska jag gå och äta lite frukost, passa på att tända andra ljuseti adventsljusstaken också. Det lackar mot jul hörni!!!


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Gun

Ja, jul är det visst snart. Kan inte fatta det riktigt. Ha en bra andra advent:)

2009-12-06 @ 10:11:57
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/
Skrivet av: linda

Det hoppas jag med, man borde nästan maila in till svt och fråga vda FAN dom håkker på med, Eller så får man skriva ett manus till en egen kalender, men hur ska man ha tid me det då?

2009-12-06 @ 10:30:31
Blogg/hemsida: http://lindahh.blogg.se/
Skrivet av: Em

Det lackar mot jul OCH mot bebis, vad roligt! Ha en underbar dag!

2009-12-06 @ 11:26:59
Blogg/hemsida: http://egoinasmamma.nu
Skrivet av: Charlotte

¨Känner igen de där, lockar också med allt möjligt men de har inte hjälpt så mycket. Min BM har ju gett mig lite falska förhoppningar för hon trodde den skulle komma innan nästa möte med henne vilket är imorgon. Men hade nog innerst inne inte förväntat mig att den sklle titta ut. Blir nog som du säger, envisa barn stannar länge i magen. Men hade varit roligt att få fira jul icke gravid :)

2009-12-06 @ 16:34:53
Blogg/hemsida: http://lightoglife.devote.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0