Kvällsbloggning

Nu tänker jag gå och sova, är helt slut och har ont i ryggen så jag tror jag ska bli galen. Får se om det är tecken på att något är på g eller om det bara är ryggen som protesterar rent allmänt mot att jag hållit igång de senaste dagarna.
Imorgon är det en sväng till barnmorskan som gäller på morgonen och sedan ska jag nog försöka lägga mig i sängen och koppla av med en bok. Om jag inte blir för rastlös och börjar springa runt som en dåre bara för att göra något.

Har provsmakat kanelbullarna också nu, riktigt goda blev de faktiskt, ska väl se till att stoppa ned dem i fryspåsar och in i frysen innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon, och då ska jag se till att svara på lite kommentarer jag fick häromdagen


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: 18åriga Fru Sofia - i väntan på bebis

nej jag förstår att det blir tungt att stå :/ Jag var på studiebesök idag, stod i nästan 2 timmar och det var tungt trots att jag bara är i vecka 22..



Hm okej, hur gör jag till zipfiler? Suger på sånt där. :P jag gjorde dom lite mindre, kanske är därför det blev strul. Provar att skicka igen, och skriver i mailet vilka bilder som är till vad.

2009-12-01 @ 22:17:47
Blogg/hemsida: http://frusofia.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0