Julmusik, förråd och eftermiddagspill

Nu så har vi fått tillgång till ett förråd till nya lägenheten, äntligen!!! Tog bara en månad men den som väntar på något gott... Ska sätta älsklingen på att flytta grejor till förrådet när han kommer hem från skolan då.

Nu har jag ätit en matlåda från igårkväll, så nu ska jag sätta igång på allvar med en bloggdesign som jag fått uppdrag om (ska bli jättekul) och så testar jag SR's jul-webbradiokanaler, måste göra vad jag kan för attfå in julstämningen. Och idag är det ju så kallt och frostigt ute att det kanske kan lyckas. Tycker det är ett bra initiativ de har tagit åtminstone, SR tyckte tydligen att det var för tidigt att börja spela julmusik i sina vanliga kanaler, så de startade upp två webbkanaler med BARA julmusik och julprat av, kanske värt att testa om ni tröttnat på att spela samma gamla julskiva om och om igen där hemma (har inget stort lager av julmusik på datorn själv så). Om ni vill ge det ett försök har ni länken här.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: 18åriga Fru Sofia - i väntan på bebis

mm den är så fin så :)



sv: Gärna lite ljusare grå, och lite ljusare rosa :) Sen om du kan ändra textstilen så den är inte så snirklig^^ Usch vad jag känner mig petig, haha.

2009-12-02 @ 16:38:54
Blogg/hemsida: http://frusofia.blogg.se/
Skrivet av: Gun

Förråd kan man inte få för mycket av. Kul att göra bloggdesign. Önskar att jag kunde.

2009-12-02 @ 19:06:22
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/
Skrivet av: Moa

Lustigt... Vi pratar om flicknamn här hemma och namnet Filippa har kommit upp som ett förslag, först från Joakim och sen från mig... Först nu jag faktiskt insåg att du heter just Philippa och jag har följt din blogg dagligen väldigt länge..

Påpekade det för Joakim och han tyckte oxå att det var ganska kul.. =)



Men det är svårt med namn, pojknamnet är redan klart om det blir en pojk, flicknamnet är mkt svårare faktiskt.. Sen får man ju se vad h*n passar med oxå.. =)

2009-12-02 @ 21:22:50
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/moasliv
Skrivet av: Isabel

Spännande, nu är det inte alls långt kvar tills du får din lille :)

Tack för tipset, ska se till att prova om illamåendet blir värre, vilket jag inte hoppas.

2009-12-02 @ 22:12:13
Blogg/hemsida: http://aizah.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0