God morgon

Vaknade med lite lagom sköna förvärkar men de gick över så fort jag hade lyckats ta mig upp och in på toan, kanske kan det börja hända lite snart för jag har känt av mer de senaste dagarna än jag gjort på ett tag innan.
Somnade utan problem (den där sköna känslan när man inte känner sig trött och sedan blir jättetrött så fort man lägger huvudet på kudden, istället för tvärtom.)

Idag blir nog en städdag, inget exceptionellt men lite småplock och ett varv med dammsugaren ska vi nog orka med. Har ju fortfarande lite som ska plockas upp och få en plats här hemma, och lite som ligger och skräpar på golvet i sovrummet. Ska kanske börja fixa lite idéer till min nya bloggdesign också, vi får se vad jag orkar och känner för.

Ha en härlig dag hörni, njut av snön och kylan också...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Gun

Åh vad spännande! Du verkar så pigg trota att det snart är dags. Du städar och renoverar och står i. Jag minns ju inte riktigt hur det var, men jag har för mig att jag var trött. Men det kanske var tidigare i graviditeten.

2009-12-17 @ 11:15:33
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0