FK jobbar SNABBT!!

Eftersom vi flyttat har vi ju varit tvungna att skicka in en ny ansökan om bostadsbidrag till FK, en process som förra gången tog ca 12 veckor.
Under den tiden som det tog innan ett nytt beslut var fattat skulle vi då få vara utan bostadsbidrag, vilket i vårat fall är ca 1000 kr/månad, ganska mycket känns det som. Vi skickade in ny ansökan i slutet av oktober, fick besked om att uppgifter saknades osv. Sambon kontaktade FK i fredags och fick då via telefon lämna den uppgift som saknades. Sedan skulle det lämnas vidare till en handläggare som i sin tur skulle fatta beslut. Där kändes det ju som att hoppet var ute, men se på fan. När jag gick ut till brevlådan idag (vi har vår brevlåda så där lyxigt ute vid vägen som om vi hade bott i radhus eller villa typ ;) ) så hade vi redan fått ett beslut från FK om vårat bostadsbidrag. Mindre än 1 vecka?!!!
Och sambon hade redan fått pengarna för november in på sitt konto.

I beslutet står dock att vi inte kommer få något bostadsbidrag nästa år, men det beslutet var helt väntat eftersom vi har helt andra inkomster nästa år (men så fort bebis är född så ska det meddelas FK och då är vi plötsligt berättigade till bostadsbidrag igen ;) ) Vad härligt det är när allt strul löser sig så snabbt och smidigt. :)


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Gun

Skönt att någonting med F-kassan kan vara positivt också.

2009-12-04 @ 13:56:51
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0