Bakar igen

God morgon på er. Håller på att baka här, idag igen. Blir en andra runda lussekatter (degen står på jäsning för tillfället) och sedan ska älsklingen göra kanelbullar är det sagt.
Blir även en sväng upp till Arbetsförmedlingen i eftermiddag och in på ICA för att hämta ut ett paket från Telia. Jag har insett att jag inte klarar av att bara göra ingenting längre, jag blir galen av att sitta stilla. Kolla på film/tv är ingen höjdare heller för jag blir så otroligt rastlös direkt. Frågan är vad man ska göra då, gräva ner sig i sängen och tvinga sig själv att sova kanske?

Hmm, måste nog en sväng till biblioteket också... Se om jag inte kan hitta några bra böcker att plöja igenom, undra bara vad jag ska låna för några. Har ju avverkat nästan alla Nora Roberts-böcker som de har så vad fasen ska jag göra för att hitta bra böcker nu?


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0