V.22 (21+0)


Kroppen:

I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:

Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser.

------------------------------------------------------

Ytterligare en vecka avklarad, bara 18 veckor kvar då. Är fortfarande svårt att förstå helt och hållet, tänka sig att jag och min älskling ska bli föräldrar.
Jag vet inte om vi helt kommer förstå det innan det väl är dags för förlossningen men å andra sidan är det kanske inget ovanligt att känna så heller.
Har tänkt avvakta lite och se om jag lyckas få tag i hyresvärden för en visning av lägenheten i huset bredvid. Men oavsett så ska vi försöka börja ställa i ordning allt för bebis någon gång i november, så man kan smälta det hela lite mer. Men nog vill vi bo lite större då ;)

Mår finfint i övrigt, har börjat acceptera att jag troligen inte kommer ha någon aptit på resten av året heller, men det gör inte mig så mycket i dagsläget faktiskt. Att stå och gå längre stunder är lite jobbigt också, så när det blir resa till GeKås så får det bli till att ta med sig ett lager med kexchoklad och dricka så jag orkar med dagen. Men oh vad jag längtar!!!


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0