Svar på kommentar

Fick en kommentar ang. om Sture lever fortfarande. Något som behöver en förklaring misstänker jag.
Först och främst, jag vet faktiskt inte om Sture lever fortfarande, jag sålde honom till pappa som har gömt honom eller sålt honom vidare.



Sture var då det namn jag valde till min första bil. ;) Jag fick bilen i studentpresent av min syster m. familj och det var en Saab 90 från 1985, och en riktig pärla. Felfritt på besiktningarna osv, knappt någon rost för en så gammal bil och bensinsnål.
Problemet med Sture var att han hade egen vilja, i form av något strul med laddningen av batteriet. Först skaffade vi nytt batteri och bilen gick som en klocka. Sedan, efter ca 1,5 år så började det strula igen, alltid så lägligt också. Så en ny genarator införskaffades på skroten. Funkade då fint i några månader innan det var samma visa igen. Så vi köpte en helt ny generator. Tyvärr funkade inte det heller så bra och en icke pålitlig bil kan vara väldigt påfrestande, speciellt när man står på inringning någonstans och måste komma dit i tid.
I slutet hade jag även 4 olika nycklar till bilen eftersom någon/några små idioter fick för sig att bryta sig in i bilen, stjäla stereon och försöka sno bilen. Fördelen med en så gammal och lite kinkig bil på våren (det var februari) är att man måste ha koll på shoken om man ska få bilen att starta och faktiskt hålla sig igång.
Men men, låset på förardörren, bagageluckan och tändningslåset var helt paj och fick bytas på verkstan, fick en nyckel till dörren, en till tändningen och en till bagaget, plus den jag hade innan som passade i passagerardörren. Var lite underhållande, och jag blev en hejare på att smöra mig till starthjälp på morgnarna. Det var bara att ställa sig med startkablarna färdiga och be först bästa person på parkeringen om hjälp. Oftast hittade int egubbarna batterierna på sina egna bilar så jag fick fixa allt själv, men jag avr snabb...

Så Fredde, jag vet inte om stackars Sture lever fortfarande, men det är en drömbil som förstabil...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Egoinas mamma

HAHA! Låter nästan som din första kärlek!! :D

2009-08-07 @ 21:34:04
Blogg/hemsida: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Skrivet av: Filippa - blivande mamma

Verkligen en billig start! Men det är ju kanon, det är så mycket som ska handlas!

2009-08-07 @ 22:26:45
Blogg/hemsida: http://fillies.blogg.se/
Skrivet av: Fredrik

Har du sålt den? :O

Det skulle du ju aldrig göra har jag bestämt för mig att du sa haha

2009-08-08 @ 08:51:39

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0