Hemma igen

Gissa om det var skönt att komma hem till vår svala lägenhet efter ca 2,5 h i en varm bil?? Hoppade in i en iskall dusch och bara njöt av kylan ett litet tag.
Åkte hem ganska tidigt eftersom älsklingen började få besvär med sin katt-allergi, stackarn nös hela vägen hem typ.

Har precis ätit de första två mogna tomaterna från våra tomatplantor här hemma, tänk att det kan smaka så mycket godare än köpe-tomater.. Och dagens middag blir gurka, tomat, lite skinka, lite pasta och baguette. Har verkligen inget sug efter mat utan är så nöjd med lite grönsaker och lite bröd till middag. Konstig kanske men det får jag ta i så fall.

Och så ska jag ge mig i kast med att städa i förrådet någon dag snart, så vi får plats med vagnen och sådant tills det behövs. Plockade med den, ett babygym och spjälskydd från syrran när vi åkte. Och jag kan tillägga att vagnen är kanon! Sambon är så pass lång att han har svårt för vagnar med fast handtag på, den här är inställbar och på högsta läget alldeles perfekt för honom så han kan köra vagnen utan att få ont i nacke och axlar också.

Nej, nu ska jag hugga in på maten. Mumsigt ska det bli


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Filippa - blivande mamma

Det blev en Acta Graco! Jättefin! Nu visste jag vem det var ifrån så det var skönt, är lite så för begagnat annars faktiskt :/ Har ni köpt säng och sånt med? Du får lägga upp lite bilder så man ser :)

2009-08-06 @ 22:11:27
Blogg/hemsida: http://fillies.blogg.se/
Skrivet av: Filippa - blivande mamma

Sant man kan ju alltid kolla! :) och absolut är där seriösa säljare nu med, är nog bara något jag fått för mig! Vad är det för vagn? :)

2009-08-07 @ 10:54:12
Blogg/hemsida: http://fillies.blogg.se/
Skrivet av: Fredrik

Lever Sture än?

2009-08-07 @ 19:25:57
Skrivet av: Egoinas mamma

Jag tror faktisk att när man är gravid så säger kroppen ifrån om vad den behöver och vill ha. Är du sugen på grönsaker så är det nog det du behöver. :D

2009-08-07 @ 19:34:06
Blogg/hemsida: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Skrivet av: Egoinas mamma

Sv: Då tror jag kroppen behöver ost, skinka och kebabsås! ;D

2009-08-07 @ 21:33:01
Blogg/hemsida: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0