Dagen så långt

Så, då har man klarat av uppföljningen på Arbetsförmedlingen för denna månad. Tog bara lite över 1 timme i kö innan det var min tur, måste älska AF. Passade på att smita in på Försäkringskassan under tiden som jag väntade, där har de typ en eller två i kö samtidigt, AF har ca 10 st som väntar, och deras handläggare snittar en kund i kvarten. FK snittar en kund var tredje minut... Försökte anmäla oss till ett informationsmöte angående föräldrapengen här om veckan, men fick ingen bekräftelse så jag tänkte att jag kunde kika in där och höra med dem om vi var anmälda eller inte, nu är vi det i alla fall. Var någon bugg på FK's hemsda när jag försökte troligen.
Så, 8 september ska vi på infomöte med FK, känns som att det händer något då i alla fall, så vi har lite bättre koll. 10 september ska jag till barnmorskan och få mitt moderskapsintyg och lyssna på hjärtljud. Äntligen har det börjat hända något igen...

Handlade mat också när jag var i centrum, var huvudsakligen färskvaror som vi behövde så nu har vi mjölk, smör, juice osv i kylskåpet igen. Helt underbart.. :)
Blir för övrigt tacos ikväll, vegetarisk, som vanligt. Av någon anledning tål jag inte smaken av tacokryddad köttfärs nu under graviditeten utan det är bara vegetariska tacomixen från SantaMaria som funkar, men den är helt ljuvlig så jag klagar inte...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna

är också sugen på att gå på sånt möte. så man får någon slags koll på allt det där! :)

2009-08-31 @ 16:54:07
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0