Ang. Apoliva-reklamen och mobbing

Att jag reagerar så på alla dessa "mobbing-grupper" runt om på nätet där det skrivs allt möjligt elakt och sjukt om reklamen och tjejen beror antagligen på att jag har varit utsatt för mobbing under så många år...
Från att jag var ungefär 8 fram tills dess att vi slutade högstadiet var det psykisk mobbing i princip dagligen, min jacka slängdes i sopkorgen, jag blev kallad allt möjligt elakt, utfryst osv.
Under gymnasiet hade jag sedan inga vänner direkt, men däremot hade jag underbara klasskamrater som jag kunde prata med och umgås med, på skoltid... Mitt självförtroende har varit på botten, jag har varit deprimerad, haft självmordstankar, panikångest m.m men aldrig har jag sökt någon hjälp för detta, jag har tagit mig ur det (till ungefär 90 %) genom mina få, men underbara, vänner (ibland undrar jag varför de fortfarande står kvar vid min sida, men det är ju vad riktiga vänner ska göra), min familj och min underbare Jimmy. Han får stå ut med mycket men han finns kvar, han VILL vara kvar vid min sida och det finns ingen jag hellre vil ha vid min sida än honom.

Alla era underbara kommentarer värmer, men jag kan tyvärr inte låta bli att ta åt mig av de elaka kommentarerna heller. Vilken nedrans tur att de snälla utgör ca 99% av alla kommentarer jag får.
Har man sjävl aldrig varit utsatt för mobbing och haft så dåligt självförtroende så vet man verkligen inte hur det är, många saker kan man tänka sig in i, men att under ca 10 år ha undrat om någon, förutom familjen, någonsin skulle vilja ha mig, vara med mig, leva med mig är något som ingen kan ens föreställa sig. Att känna att det vore bättre för alla om jag inte fanns, att ingen skulle bry sig om jag inte fanns längre...

Och, till Viveca, get a life och ta reda på mer fakta innan du snackar så mycket skit...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0