Basson Duo Twin, 8 månader in


Jag har fått en del frågor om vagnen den senaste tiden och tänkte göra en liten update. Numera sitter Ellie också upp i vagnen så vi använder sittdelarna, en åt varje håll. Allting funkar kanon fortfarande och även om det ser ganska trångt ut för Tess på bilden så är det ingen större fara, numera når hon visserligen upp med huvudet och nuddar suffletten men det stör inte henne och på bredden är det ingen fara heller. Mycket vinterkläder gör ju att det ser värre ut än det är.
Ellie trivs jättebra i vagnen och det är kul för dem båda att kunna se varandra bra. Vi har varit ute i skogen i snön och det var tungt, ja. Men det hade det ju blivit med vilken vagn som helst, faktum är att det kändes smidigare med Basson än med våran gamla Brio, chockerande nog. Framhjulen är lätta att låsa och vi tog oss fram även på en liten orörd naturstig full med snö.

Jag fick även frågan om vagnen ihopfälld, så här ser det ut i våran bil när vi gör en snabbvariant, vi fäller aldrig med sittdelarna på utan klickar loss dem och fäller vagnen. Det tar ca 1 minut, max, att fälla ihop och att fälla upp vagnen när man gjort det några gånger. Åker vi med mycket packning tar vi av hjulen och meckar lite mer, då får vi utan problem plats med resväskor, resesäng, extra madrass m.m i bagaget också, och då är vårat bagage ganska litet och svårpackat (typ som V40 tror jag).Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Cajsa

vilka mysiga åkpåsar ni har :)

2012-02-09 @ 08:03:57
Blogg/hemsida: http://mammacajsa.blogg.se/
Skrivet av: Hannele- Mamma till Nellie & Viggo

vi har också den där vagnen :) den är super smidig :D

2012-02-11 @ 12:44:57
Blogg/hemsida: http://mammahannele.bloggplatsen.se/
Skrivet av: Bittan

Hej!

Jag har också en Basson Duo och är väldigt nöjd med det mesta på den. Har dock haft problem med framhjulen. Är efter 4,5 månader inne på mitt 3:e par framhjul och nu är även de på väg att ge upp (axeln som hjulet sitter på börjar glappa och sedan går hjulet emot gaffeln). Har du haft samma problem?

2012-04-16 @ 21:57:28

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0