BM-besök v.35

Så var ytterligare ett besök hos barnmorskan avklarat, bara två till innan BF...
Pratade lite inför förlossningen och hon fick skriva in massor i journalen om hur jag vill ha det. Stackars de där inne som kommer få läsa en halv novell ;)
Idag fick jag dessutom ta blodprov igen, alltid lika roligt. Bara hålla tummarna för att jag inte ska behöva börja äta järntabletter nu det sista, jag som har klarat mig från det genom nästan två hela graviditeter.

Blodtryck: 115/65
Vikt: 109 (började på 117 i oktober)
SF-mått: 32 cm (mitt på mittenkurvan)
Hjärtljud: 135 slag/minut

Allt verkade bra, Knyttet ligger med huvudet nedåt men rörligt (hon var tvungen att känna efter upptill med om det var en rumpa eller huvudet, bredarslad och tjockskallig med andra ord ;) ) och bokar runt som bara den. Igår valde jag att beskriva rörelserna som att h*n försöker yxmörda mig eller knivskära mig med armbågar, knän, fötter och händer. Snabba "skär-rörelser" med riktigt vassa kroppsdelar, ingen höjdare kan man väl lugnt påstå...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Tova

Åh, kan knappt fatta att det närmar sig nu för dig... igen ;)



Hypnosen var riktigt skön, och jag tror absolut det funkar bra i viktminskningssyfte! alla negativa beteenden över huvud taget, bara man liksom vet roten till dem. Själv fick jag en liten "självförtroende-boost" och känner mig redan gladare och lugnare :)

2011-05-12 @ 17:36:44
Blogg/hemsida: http://trasslet.se
Skrivet av: Landkrabba

Oj, hur har du kunnat gå ner så mycket i vikt?! Jag har verkligen försökt hålla vikten då jag är rätt överviktig, vägde in mig på 91,5, men det har ju gått sådär... Är nu uppe på nästan 99 kilo och hade verkligen hoppats att jag aldrig mer skulle gå över hundrastrecket igen men med fyra veckor kvar till BF känns det orealistiskt...

2011-05-12 @ 21:03:54
Blogg/hemsida: http://landkrabba.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0