Älskade lilla vän ♥

Undra just vad som är fel med min prinsessa... Idag hade hon spytt på dagis och tydligen varit slöare än normalt och sedan vi kom hem har hon spytt tre gånger till. Jag tror faktiskt inte att det är magsjuka, det har inte varit någon riktig diarré utan bara löst och mycket (trevligt, jag vet) och hon har varit ganska normal mellan spyorna och sovstunderna.
Har en liten misstanke om att det kan vara värmeslag, vi har haft ca 23 grader i skuggan idag och på lekplatsen där dagis brukar hålla till finns ingen direkt skugga. Tror dessutom att hon hade haft sin stickade tröja på sig när de var ute istället för att få ha bara sin kortärmade body utan något över och så varm som hon kan bli så... Dessutom brukar de kunna vara lite dåliga med att ge barnen ordentligt med dricka på dagarna, känns nästan som att det kan vara det som är problemet.
Jag fick i alla fall i henne ca 2 dl välling och hon har druckit en del vatten och lättdryck under eftermiddagen så jag hoppas att det blir bättre till imorgon, jag är inte riktigt sugen på att torka spyor överallt (magen tar emot, sammandragningarna kommer på köpet och humöret påverkas ju så klart). Ska i alla fall köpa hem en liter blåbärssoppa imorgon, mer näring än bara vatten eller saft och brukar kunna hjälpa magen en hel del. Vill ju inte stoppa i henne massa mat som hon ska spy upp, vet ju hur obehagligt det är att spy upp matbitar...

Ska kolla till henne innan jag går och lägger mig men hon sov lugnt för ca 40 minuter sedan, min fina lilla tjej ♥


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Andreas

Nu är jag verkligen ingen specialist eller läkare för den delen, men här i Uppsala går det en hostinfektion som är jättejobbig. Kan det vara nåt virus?

2011-05-11 @ 01:13:38
Blogg/hemsida: http://andyplanck.co.uk
Skrivet av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Men fy. Hoppas hon kryar på sig snart! :(

2011-05-12 @ 09:17:05
Blogg/hemsida: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0