6 veckor kvar till BF ♥

Idag är det bara 6 veckor kvar, 1,5 månader (inte ens det egentligen) tills Knyttet ska vara här hos oss eller åtminstone väldigt nära.
Jag ska försöka fixa nya magbilder idag, var ett tag sedan nu och kanske göra en jämförelse med när jag väntade Tess?
Snart är det bara 30-något dagar kvar till BF, då kommer det verkligen kännas nära. Det gör det ju redan nu när man tänker på att det var 280 dagar från början.

Jag vet att jag inte lagt in några fakta denna gången men det känns som att det inte är direkt intressant ur min synvinkel (har nog inte läst någonting egentligen själv) och om någon är ute efter sådan info så finns det för i princip varje vecka om man kollar på kategorin Graviditeten 2009
Denna gången är det mer tankar och känslor rent allmänt än det var förra gången, då var man mer fokuserad på varje enskilt steg och vad som hände varje vecka. Däremot är det häftigt att veta att h*n nu väger ca 2200g (tror dock att Knyttet är större än så då ultraljudet i v.28 gav mätningar som sa att jag skulle vara i v.28+5 ungefär när jag egentligen var i 27+2) och att h*n är ca 45 cm lång. Det är fascinerande att något så stort får plats i mig och att h*n fortfarande har yta att röra sig på även om det börjar bli trångt.
Har även börjat känna av sammandragningarna mycket mer nu, känns som att revbenen pressas en halvmeter uppåt varje gång och lite lätt obehagliga kan de vara, dock har jag inte haft några mer smärtsamma förutom en gång.
Går för övrigt mer och mer som en anka för varje dag, speciellt framåt kvällen, ser säkert ganska rolig ut

Fortsätt gärna gissa när Knyttet kommer. Datum, vikt, längd och kön, och glöm inte att ange någon form av signatur när ni gör det, anonyma gissningar kommer tyvärr inte med i sammanställningen


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0