Jag behöver lite input från er...

Nu sitter jag och spånar, Jimmy ska på en andra intervju om jobbet i Sthlm på måndag och det lät som att de var väldigt intresserade så jag sitter och grubblar på detta med förlossningen. Om han nu får jobbet, vart vill jag föda? Får vi en hyresrätt "snabbt" så är inflyttningen troligen i början av juni, hur sjutton gör vi då? Antingen flyttar vi upp då, vilket ju känns troligast, eller så bor jag och Tess kvar här tills efter midsommar/förlossningen. Vill jag föda här, i Skövde, eller vill jag föda i Stockholm, och om det blir Stockholm, vilken av alla förlossningsavdelningar ska man välja i första hand då?
Ni som fött i Stockholm, vart har ni fött, hur länge låg ni kvar på BB och hur upplevde ni miljön och allt runt omkring? De lägenheter vi kikar på i dagsläget ligger i Fisksätra och då tror jag att KS i Huddinge eller SÖS är närmst, och därefter KS i Solna, men jag vet ju absolut ingenting om dem och framför allt är det ju BB-avdelningen som är viktigast... Jag vill ha all input jag kan få nu, det blir plötsligt så mycket extra att ta hänsyn till.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Vronkan

Oj, vad spännande!!

Jag planerade att föda på KS Solna, det kändes tryggt med ALLT tillgängligt ifall nåt skulle gå fel, avdelningen verkade bra och rummen var tillräckligt trevliga=)

SÖS är nog det som ligger närmast Fiskis, har hört blandade upplevelser därifrån, både bra och dåligt. Var på deras bb för ett tag sen när en kompis var inlagd, och det var trevligt, med fin utsikt=)

Enda stället jag BARA hört dåligt om är Danderyd, jag skulle hellre åka till andra sidan jorden än att föda där, efter vad jag hört. Men det verkar ju inte vara ett alternativ för er ändå=)

I övrigt är Södertälje BB bra, ifall det är fullt i Stockholms stad=)



Har ni varit i Fisksätra förresten?

Har för mig att det är rätt avigt och trist där, men har inte varit där på ett par tre år nu, så det kan ju ha ändrats..

Letar ni lite utanför stan kan jag rekomendera både Skarpnäck och Tyresö, det är trevliga ställen. Östberga där vi bor, Högdalen och Bandhagen är inte heller så tokigt=)

Hoppas det hjälpte något! Kram

2011-03-01 @ 17:56:28
Blogg/hemsida: http://dethandlarommigpamin.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Rekommenderar SÖS. Om ni får chansen att välja... :( Man tar det som är ledigt när det är dags.

Fisksätra är ett rätt trist samhälle. Miljonprojekt. Fina omgivningar dock och mycket barn så det kanske kan passa ändå. Kommunikationerna är helt okej. Anser att det är lite fel sida av stan, men det beror ju också på vad man gillar. :)

2011-03-01 @ 22:15:52
Skrivet av: Tova

Tja, nu har jag ju inte SÅ mycket erfarenheter från själva förlossningen på BB... fick ju mest ett halvt panikslaget stressigt mottagande när vi kom in med bebisen som redan var född, så jag kan väl inte riktigt bedöma rättvist :P



Men, Danderyd var ju sjukhuset och jag tycker ändå det var riktigt bra personal och vi fick bo på patienthotellet 2 dagar efteråt. Dock har jag hört att det kan vara väldigt populärt och finns en chans att det kan vara fullbelagt populära perioder... (typ sommaren)

Annars tror jag de flesta BB i Sthlm är bra - naturligtvis beror det nog mycket på situationen och vilken personal som jobbar just då - MEN har faktiskt hört en del negativ kritik om KS.

En tjej jag känner som pluggar till barnmorska säger att hon hellre skulle föda hemma än just där...

Men men, jag ska nog inte säga för mycket, och i vilket fall kommer et nog gå toppen för er :) spännande att se om Jimmy får jobbet...!

2011-03-10 @ 13:35:12
Blogg/hemsida: http://trasslet.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0