Det blev visst ett uppehåll

Denna veckan har orken för att blogga inte funnits, inte alls. Tess har börjat på dagis och vi har varit så trötta båda två.
Har varit en del annat runt om som tagit massor med energi, fixa pengar för kommande månad, inskolning, arbetsförmedlingen... Sedan tar det mer energi än man tror att plötsligt vara ensam hemma med Tess hela veckorna. Jimmy är hemma över helgen dock så lite avlastning har jag fått, och på måndag börjar han sitt nya jobb, dessvärre måste vi knöla lite för att klara av ekonomin under majmånad också, men sedan börjar det verkligen reda ut sig. Sitter och väntar på att boendet ska ordnas också, fortfarande inte hittat något riktigt som passar oss riktigt (vi kommer ju vara 4 personer så lite kräsen är man ju, speciellt eftersom jag kommer vara hemma stora delar av tiden). Om inte annat har vi ju lägenheten här, jag klarar mig själv också. Jimmy har ju sina 10 pappadagar när Knyttet kommer så där får jag ju två veckor med vuxet sällskap.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Pernilla

Jag mailar dig mina ideer om designen =)

Snällt du vill hjälpa mig, får ta den tid det tar!!



Ha det fint!!

2011-03-20 @ 14:33:43
Blogg/hemsida: http://candygirl84.webblogg.se/
Skrivet av: Pernilla

Jag skulle bara säga att jag har en kompis som med håller på med en design till mig, men hon kommer ofta med undanflykter och så. Har väntat ganska så länge. Men vi får se om hon blir klar snart. Men du får gärna hjälpa mig ändå så kan jag se lite sen vilken jag vill ha. Om det är ok?? Kram

2011-03-20 @ 19:09:00
Blogg/hemsida: http://candygirl84.webblogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0