Årets roligaste vecka?

De kommande dagarna kommer pengarna rulla in på flera miljoner svenskars konton, såg på skatteverkets hemsida att de denna vecka kommer betala ut närmare 20 miljarder?! Jösses säger jag bara, själv får jag bara lite över 10000 (som går åt till inköp till Knyttet nu).
Fick brev om att vagnen äntligen kommit, ska få hjälp av pappa att hämta den ikväll eller imorgon så nu börjar något hända (lägligt nog, är ju bara 11 dagar till BF).
Sitter just nu och äter lite lunch och lyssnar på Oskar Linnros, ska torka golvet i badrummet och städa toan och handfatet också är tanken. Och så fixa med tvätten i tvättstugan som vanligt. Får se om Tess sovit något på dagis idag eller om hon somnar när vi kommer hem. Det skulle väl inte skada om hon tog sig en sovstund här hemma, då hinner jag lite mer idag. Imorgon är det bm-besök som gäller och fortsatt städande


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0