Misslyckad shoppingrunda

Det blev ingen tröja inköpt för min del, hade spanat in dessa på nätet


men självklart hittade jag bara den korta varianten i butiken där vi var idag. Vill ju ha den långa (vet inte helt vilken färg heller) så att den når över magen och inte glider upp som det lätt gör på mig.
Kanske blir till att beställa från nätet i slutändan, vi får väl se hur det blir med det men jag tycker de är grymt snygga och jag älskar ju deras långa linnen.

Maten är inköpt åtminstone, blev en hel del om man säger så. Ska försöka snåla utav bara katten resten av månaden på alla små-inköp som blir. Undra hur mycket som kan tänkas gå åt till mjölk, bröd, grönsaker och frukt under resterande 3 veckor... 200/vecka? Vad tror ni, klarar man det? Vi har alltså allt kött vi kan tänkas behöva (förutom eventuellt kebabkött), vi har pasta, ris, cous-cous, potatis och en hel del olika konserver samt en hel del barnmatsburkar till Tess. Hon äter ju huvudsakligen av våran mat nu så jag tror vi har så vi klarar oss där... Det är ju värt att försöka hålla sig till det åtminstone...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Åsa Nilsson

Vi har en budget på 800 kr i veckan men då gäller de allt :) Ibland kan vi storhandla en gång och då splittar vi de som blir över av vår "månadsbudget! :)

2011-01-05 @ 20:53:38
Blogg/hemsida: http://blommis86.blogspot.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0