Duktig tjej

Här sitter man, uttråkad som sjutton på en fredagskväll och funderar på att gå och lägga mig snart. Ska nog se klart på Criminal Minds och sedan krypa ner i sängen.
Hoppas att Knyttet får för sig att börja buffa lite lagom tills dess, finns inte mycket som slår den känslan när man lägger sig och ska sova

Tess har legat i sin säng sedan strax innan 8, inte ett pip men man hör i väggen att det är full rulle där inne, just nu pillar hon med en leksak som sitter på sängkanten. De är kanon att ha där, när hon vaknar till på natten eller om hon vaknar påmorgonen så brukar hon kunna pilla med dem ett tag och bryr sig inte om ifall någon kommer till henne direkt eller inte, oftast behöver vi inte gå in alls på kvällen när vi lagt henne, hon somnar alldeles själv när hon "känner sig redo". Fast jag vet inte hur kul det är att hon leker mer än 1 timme efter att vi sagt god natt, kanske innebär att hon sover länge imorgon istället.
Är som sagt jätteglad att hon accepterat att efter 20 så är det i sängen man ska vara, ingen idé att protestera, och så sover hon så bra vår lilla tjej. Nattningsrutinerna kommer in mer och mer nu. Först byta blöja och ta på pyjamas, sedan mysa i soffan och äta vällingen (ca 260 ml), borsta tänderna (hon är så duktig, får alltid låna tandborsten när jag borstat klart och gör det så bra på egen hand) och sedan ner i sängen och läsa en kort godnattsaga. Efter det bäddar jag ner henne, säger god natt och så går vi bara ut ur rummet. Som mest kan det bli lite smågnäll i någon minut, oftast inte ett pip och så är det fram tills 9-tiden på morgonen. Gillar att hon kan leka och sysselsätta sig själv så bra också.

Nu säger jag god natt för ikväll, imorgon är det tvättstugan, lite pill med en bloggdesign och allmänt plock och städ som gäller.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0