Sjukstuga och städtvång

Vi är lite krassliga här hemma så det blir inte mycket uppdaterande. Jag har dessutom börjat virka vilket lätt suger ett par timmar i taget. Tanken är att Tess och Knyttet ska få varsin mormorsrute-filt, ska skaffa garn på fredag och sedan så kör vi på...
Min hals var helt körd igår, idag är det bättre igen tack och lov, hoppas det stannar där det är nu. Jimmy har ont i halsen och känner sig lite tung i huvudet och Tess är snuvig som bara den, inga mer halsproblem för henne dock.

Jag ska ge mig på att försöka städa vardagsrummet nu, om jag får för Tess. Hon har släpat in hela leksakslådan och tämt ut allt på golvet där inne och försöker jag plocka upp så river hon ut allt lika fort igen. Men jag måste verkligen städa så att det inte är en rövarkula med julgardiner när älskade Satu kommer hit på fredag, så en stor spark i arslet på mig så jag kommer härifrån!!!


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Frida

Hej!

jag skulle bara vilja fråga dig lite frågor angående din graviditet om det går bra.. inga personliga frågor eller så.. skulle bli jätteglad verkligen om du bara kunde maila min mail så jag akn fråga det i mail ist då det är ganska privat!



SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA! behöver din hjälp personligen! :)



/ [email protected]

2011-02-17 @ 00:34:13
Blogg/hemsida: http://fridaaxelina.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0