Mat och lyx

Haha, tycker faktiskt lite synd om er så slarvig som jag är.
Har precis varit ute i iskylan med min underbara lilla familj, handlat lite mjölk, yoghurt till lillfröken (gröten är mer och mer sällsynt nu, en skål yoghurt och en smörgås är frukostfavoriten numera) och några burkar med barnmat. Passade på att boka tid hos frissan också, 1 juni (!). Efter förlossningen med Tess kände jag mig sliten och mitt hår var hemskt, jag gick till frissan ett par veckor senare men ahde inte varit där på närmare 6 månader innan, denna gången ska jag se till att vara nyklippt och känna mig fräsch i håret när jag vet hur sliten jag kommer känna mig i resten av kroppen. Frågade min frisör om hon vågar sig på att bleka tonvis med slingor i mitt hår (hon lyckas alltid så nedrigt bra så det ser nästintill naturligt ut) när jag är höggravid och det vågade hon utan tvekan så då ska jag dit och lyxa ner mig med en ny frisyr och ny hårfärg ca 2 veckor innan bf.

Nu sitter Tess här bredvid mig och smaskar i sig mangobitar, vi har valt bort våra fruktpuré-burkar och satsar helt på färsk frukt numera. Mango, galiamelon, banan och äpple har vi kört med hittills och hon tycker det är kanongott och dessutom kul att själv få plocka lite med maten


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Satu

Tack för senast, gumman! Var så kul att få träffa dig och Tess igen. Ta hand om er nu.



Stor kram!

2011-02-24 @ 16:01:29
Skrivet av: Sandra - Gravid i vecka 24

Härligt att få göra sig extra snygg innan förlossningen, så man får lite extra energi ^^ Och oavsett hur jobbig och smärtsam den nu kommer att vara så kan du ändå tänka efteråt att "jag är ju snygg i håret iallafall" ;)

2011-02-24 @ 23:28:36
Blogg/hemsida: http://ettplussett.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0