Bli en Buzzador

Jag vet att flera av er som nyligen börjat följa min blogg är gravida och/eller har småbarn (födda 1 feb 2009 eller senare) och ni tillhör den målgrupp som Buzzador just nu efterfrågar. Under våren kommer de ha flera buzzningskampanjer med produkter som vänder sig just till gravida och småbarnsföräldrar, ett gyllene tillfälle för er att få gratisprover att testa och dela med er av till era vänner och bekanta.
Är du inte redan medlem hos Buzzador tycker jag att du ska bli det nu, helt gratis och kanonfiffigt! När du blivit medlem får du sedan erbjudanden om olika kampanjer där du tillhör målgruppen och kan då ansöka om att få vara en av de som får prova produkten och "buzza" den till dina vänner och bekanta. Jag har hittills fått prova Pampers-blöjor och Drikki-smoothies till Tess, hoppas på fler erbjudanden framöver.

Bara för säkerhets skull: Här är länken för att bli medlem, om ni missade den


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0