Så var påsken över

Tillbaks till vardagen igen, men det känns faktiskt ganska skönt måste jag påstå. Just nu är Tess på dagis, såg dem förut när de var ute och lekte och jag var på väg till barnmorskan. Min fina prinsessa som vaknade på ett strålande humör idag. När jag lyfte upp henne ur sängen så fick jag en stor puss och ett jättestort leende. Verkligen en riktig solstråle var hon, gud vad underbart det är att mötas av en sådan glad tjej.
Och hon babblade hela vägen till dagis, inte en ledsen min har jag sett från henne hittills idag. Väl på dagis så vinkade hon glatt hejdå och gick iväg och lekte, det är ju så det ska vara.

Igår var vi nere i de småländska skogarna och firade min systerdotter som fyllde år. Tess sov ca 45 minuter på hela dagen och lekte järnet resten av tiden, sprang runt och skrattade och hade sig. När vi väl kom hem strax innan 19 så fick hon ta sig ett bad och sedan smorde jag in hennes solbrända vader innan det blev välling och godnattsaga. Jag kan verkligen inte förstå var all den energin kom ifrån, full rulle hela dagen. Hon sov ca 15 minuter på vägen ner och sedan sov hon ca 25-30 minuter på hemvägen, däremellan vägrade hon vila i princip.
Men det är ju de dagarna som är så bra, de dagarna hon kan busa av sig ordentligt med någon med lika mycket energi som hon själv.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0