Helgen och morgondagen

Helgen har spenderats med en "långpromenad" igår och mycket mys med min lilla sjukling som idag tack och lov varit oerhört mycket piggare än tidigare i veckan. Nu är det bara lite snor kvar men det är inte många barn som är snorfria så här års så det är ju inte så farligt...
Som en extra bonus har laptopen klappat ihop totalt nu. Förut var det skärmen som inte ville stanna uppe utan fick pallas upp med hjälp av en boktrave, nu vägrar den ladda batteriet också så den är verkligen död och det innebär att på dagtid, när Tess är hemma och vaken har jag ingen möjlighet till att blogga något alls, där av är det väldigt lugnt här.

Imorgon blir det dagis för hennes del om inte febern skulle komma tillbaka under natten, men den har hållit sig borta hela helgen så det hoppas jag verkligen inte, och då ska jag hem till mamma en sväng och hämta bilbarnstolen som jag lämnade i hennes bil senast. Måste ju ha den om vi ska kunna komma in till bilbesiktningen på tisdag eftermiddag. Ska kika in på Barnkupolen också efteråt och höra om de hört något mer om syskonvagnen jag är så nyfiken på, pris, leverans osv. Nej, imorgon får bli en pysseldag. Har börjat sticka en babyfilt så jag ska jobba vidare med den (med mammas hjälp och instruktioner), eller virka ett ton fler mormorsrutor till filten jag börjat på till Tess. Kanske kan man sitta ute i solen och värmen om den infinner sig imorgon, vore helt underbart ju.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0