Buzzador - Pampers Active Fit

Vi har nu provat Pampers Active Fit på Tess ett tag, och är överlag ganska nöjda. Jag gillar att de är så tunna som de är, inget onödigt material liksom. Och de förändringar som gjorts verkar ha varit bra för när vi provat Pampers innan så har de känts genomblötta på bara ett par minuter, det gjorde de inte nu. Däremot blev det ibland lite kristaller som fastnat på rumpan, speciellt efter en hel natt.
En bra blöja ja, men tyvärr är Pampers dyra och vi föredrar Libero som alltid har funkat och fortfarande funkar kanon på Tess


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Miiqa

Blöjor måste ju vara en djungel.. Så jag kontaktar dig när det börjar bli aktuellt för vår del ;P

2010-10-12 @ 06:49:36
Skrivet av: Anonym

Är libero billigare än pampers där du bor? Här kostar de samma. Kan för övrigt rekommendera Willys egna blöjor, kostar bara 69kr/paket (här iallafall) och är precis lika bra som libero :) De har även börjat med byxblöjor nu och de är lika kanon!

2010-10-12 @ 11:23:01
Blogg/hemsida: http://hannasmobilblogg.blogspot.com
Skrivet av: Linn

Jag blev så ledsen att blöjan var så kass som den faktist var! Den satt ju så bra och såg så bekväm ut. Men läcker, luktar och går inte ha på natten :( det är synd att pampers e givmilda med rabattkuponger vilket libero inte är.. Men här på Ica kostar libero 98 kr med icakort och det är billigare än på de flesta ställen har jag sett. Sen kan man ju samla koder med libero och få hem roliga saker :) har fått hem två saker redan och är påväg mot en tredje!!

Och grattis förresten, var inne på fl igår och såg lite du skrivit i gamla tråden!! avis

2010-10-16 @ 10:31:31
Blogg/hemsida: http://napmils.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0