Vissa val är lättare än andra

Det finns människor som man rent instinktivt tycker om, människor som man känner är ärliga och öppna. Människor som man beundrar för deras styrka även när det är tungt. Människor som man saknar när de inte finns där men som ändå känns nära trots att man inte hör av dem.

Sedan finns det männsikor som är trevliga men som man känner döljer något, som känns småfalska och som bara finns där i bakgrunden och inte gör ett försök att visa en någon som helst uppskattning. Människor som nästan verkar förvänta sig att alla ska förstå direkt vad de menar och som blir sura om man inte gör det, och som själva inte förstår vad någon annan menar. Människor som man plötsligt upptäcker är försvunna från ens liv och som man inte direkt saknar.

Om man nu hamnar i en situation där man "tvingas välja" mellan en person från den ena typen och en från den andra är valet väldigt lätt och kräver inte mer än några sekunders fundering... Så jag har gjort mitt val, och jag har valt med hjärtat.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Gun

Jättebra skrivet, och helt sant! Det är inte svårt om man väljer med hjärtat.



Sv: Tack snälla!:) Ja, tiden går otroligt fort. Din lilla Tess börjar också bli riktigt stor, om man nu kan säga stor om en sån liten människa.:)

2010-05-14 @ 10:19:55
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0