Lite uppdatering

Jag är gräsänka hela helgen, bara jag och Tess med andra ord medan Jimmy är i storstan på konsert, så jag får köra tjejkväll med mig själv ikväll. Ska kika på The Ugly Truth och äta tacos när Tess har somnat.

Igår vaccinerades lillfröken, och den här gången gick det som en dans. Första sprutan blev hon bara knallröd i ansiktet, precis som när hon tar i när hon bajsar ;) och den andra skrek hon i kanske 30 sekunder. Solstråle hela dagen, eller så mycket solstråle som hon har varit de senaste dagarna, men jag tror mig ha sett orsaken nu för jag tycker mig skymta ett par små tandsingar i nederkäken på henne.
För övrigt fick vi träffa vår nya BVC-sköterska som kände igen mig från ridklubben och fick även kommentaren att Tess är lika lång nu som de flickor som följer normalkurvan är vid 7½ månaders ålder (68,5 cm). Och så fick vi rådet att tillsätta lite extra fett i hennes mat pga. vikten, men det får bli när hon börjat godta att äta vanlig mat igen, för tillfälelt blir hon vansinnig av allt utom flaskan.

Nej, tillbaks till boken innan hon vaknar igen


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: carolina

tacos är perfekt tjejkvällsmat tycker jag, och så ska du köpa dig en ben and jerry också ;)

ugly truth är bra, såg den på bio=)!

2010-05-29 @ 19:35:47
Blogg/hemsida: http://acarolinas.blogg.se/
Skrivet av: Miiqa

Vad mysigt med en egen liten tjejkväll :D Skönt också att vaccineringen gick bra :D Kram!

2010-05-29 @ 21:23:40
Blogg/hemsida: http://mariiqa.blogg.se/
Skrivet av: Annika - Ska 5 få bli 6 nu!?

Hej. Jag såg att du varit med o tävlat om varor från TextilOnNet, jag tänkte bara tipsa om att även jag håller en sådan tävling. En gardin och ett kuddfodral står på spel. Har även andra tävlingar igång (och MÅNGA på gång in!). Kika gärna in och delta. Vill du inte ha såna här tips och "reklaminlägg" så ber jag om ursäkt och du kan radera kommentaren om du vill. Tack. Mvh Annika

http://nilssonpettersson.blogg.se

2010-05-31 @ 10:41:11
Blogg/hemsida: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0