Hormonrusning?

Just nu ligger jag i soffan med min älskade Tess sovandes på mig. Jag såg bilder på en nyfödd liten bebis alldeles nyss och insåg ännu en gång hur mycket jag saknar de där allra första dagarna och hur oerhört fort tiden rusar förbi så jag var tvungen att gå och hämta gullungen sov i våran säng. De senaste dagarna har jag börjat gråta bara av att titta på henne och just nu tittar jag dessutom på Förlossningskliniken...
Jag har nog blivit ännu mer medveten m hur mycket jag verkligen älskar henne sedan igår när BVC pratade om hennes andning. Det är först nu som jag verkligen börjat få känslan av att kunna titta på henne i timmar, och jag önskar att jag kunde vrida tillbaks klockan och återuppleva de där första dagarna.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Tova

Åhh, exakt den tanken slog mig nyss också (har på Förlossningkliniken just nu ;)). Så sjukt att man aldrig fullt ut kan uppskatta det som är just då... blir såå nostalgisk när jag tänker på de första dagarna, hihi.

2010-03-11 @ 20:38:51
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Skrivet av: Elly

Jo den är fin. Gillar inte gult dock :P

Alltså jag har ju sträckt benet, men tack för tipset!

2010-03-12 @ 12:54:15
Blogg/hemsida: http://gravidnu.blogg.se/
Skrivet av: Em

Har du REDAN börjat tänka så? ;) En sällan gång kan jag ta i Egoina som jag gjorde när hon var bebis, små saker jag hade för mig, jag kan liksom inte låta bli. Jag tror inte hon tycker det är lika roligt dock.. :D Mys du med din lille Tess, tiden går fort, fort. Va glad att du tillhör de som är medveten och uppskattar känslan, inte alla är det och upptäcker först när det är alldeles för sent hur mysigt det KUNDE ha varit. Du HAR mysigt istället! Njut NU! Annars vill du i ditt nästa nu tycka det var synd att du använde DETTA nuet till att önska dig tillbaks till ett annat NU. Hahahha - blev jag flummig nu?

2010-03-12 @ 14:31:50
Blogg/hemsida: http://egoinasmamma.nu

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0