Mysmorgon

Har precis ätit klart min frukost och sitter nu och småskrattar åt Jimmy som försöker byta blöja på lilltjejen, hon bestämde sig för att bajsa precis när han var mitt uppe i blöjbytet, och jag har hunnit lära mig att kommer det en omgång så kommer det flera strax efter, verkar som att Jimmy fick lära sig den hårda vägen ;)

Vi ska göra oss redo för en mysig promenad upp till affären och förbereda lite för eftermiddagen/kvällen då vi får lite besök. Solen skiner så jättefint ute, helt vindstilla och alldeles vitt överallt...
Morgonen har vi spenderat i sängen alla tre, legat med lillan mellan oss och bara njutit av att tittapå henne. Gud så många härliga leenden man får från den fröken! Jag trodde verkligen att det skulle dröja lite längre innan man kunde se de där jättetydliga leendena men det går inte att ta miste på att hon ler, hon ler med hela ansiktet och det värmer verkligen att se att hon är så nöjd och glad.

Nej, nu ska jag ta på mig lite kläder så man kan bege sig ut...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Ellenor

grattis till bebisen :D

2010-01-02 @ 11:49:35
Blogg/hemsida: http://lipsticksex.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

snygg design du har, riktigt snyggt med grönt!:D

2010-01-02 @ 11:50:20
Blogg/hemsida: http://uaregood.blogg.se/
Skrivet av: Moa

MYSIGT! Både morgonen och med en promenad. =)Här har vi lärt oss att vid nästan varje blöjbyte så ska det kissas och det ordentligt och med en liten kille så kan jag tala om att det blir kiss överallt! =) Har ff inte fått kläm på det där med att hinna hålla för. =)

Kram

2010-01-02 @ 12:57:09
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/moasliv
Skrivet av: Em

Stort grattis till er! Nu har jag läst lite bakåt och sett att du hade lite jobbigt, men ändå en bra födsel. Vad skönt! Tiden du har nu inger en känsla man aldrig glömmer och när den trotsiga tonåringen käftar mot dig är det denna tiden du tänker tillbaks på och som gör att du står ut. Hahahaha! Skojar lite med dig. Njut!! Jag kan känna bebisdoften ända hit! ;)

2010-01-02 @ 19:15:09
Blogg/hemsida: http://egoinasmamma.nu
Skrivet av: Natalie

Grattis till flickan och god fortsättning på det nya året! :)

2010-01-02 @ 20:09:53
Blogg/hemsida: http://sofianatalie.blogg.se/
Skrivet av: Tina S

Grattis till bebisen!! ohh vad jag längtar nu!

2010-01-02 @ 20:28:18
Blogg/hemsida: http://onodiginfo.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0