BVC-besök

Så har vi precis haft besök från BVC här hemma. Fick massa broschyrer att läsa igenom och så vägde vi lilla Tess, 4340 g väger hon nu, inte någon jätteökning direkt men ingen panik tyckte de eftersom hon är så rund om låren och verkar nöjd när hon ätit osv... Ska dit om ca 2 veckor och hoppas på att hon ökat ordentligt tills dess.
Nu har ju fröken accepterat nappen också, vilket är skönt eftersom jag då slipper agera napp, men lite funderade man ju på vad de skulle tycka om att hon har napp (har ju hört massor om att de inte vill att man ska ge barnen napp osv) men hon tyckte det var bra. BB rekommenderar ju att man ger barnet sitt eget lillfinger att snutta på om de har stort snuttbehov, men det rekommenderade inte hon. Hon hade tydligen haft ett par som fått enorma problem när deras 3-4 månaders vägrade acceptera något annat än pappas lillfinger och pappa var ju tvungen att jobba... Snuttbehovet är tydligen något som bara finsn de första veckorna/månaden, sedan är det något man själv skapat hos dem. Men nappen var att föredra, tummen är ju svår att vänja dem av med och dessutom blir trycket mot tänderna större än av nappen, och nappen kan man ju ta bort och så finns det ingen längre till skillnad från tummen...

Nej, nu är vi visst lite sura här, kanske dags för mat igen? Hörs senare


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Malin

sv: skulle va snällt, är helt lost

2010-01-14 @ 12:51:48
Blogg/hemsida: http://obstinataragata.blogg.se/
Skrivet av: Johanna - nybliven mamma

sv: skitbra grej men onödigt dyrt ju. fast det verkar inte va så svårt att hitta dem på blocket :)

2010-01-14 @ 13:50:17
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Johanna - nybliven mamma

sv: ne det är ju bäst att satsa på nåt man vet är bra! :)

2010-01-14 @ 16:06:15
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0