Återbesök på BB

I förmiddags var vi tillbaks på BB för ett återbesök, lilltjejen är en vecka gammal idag, helt otroligt hur fort tiden går!
Det var fullt med andra bebisar i väntrummet och det kändes verkligen som att vår lillskrutta var dubbelt så stor som alla andra.
Eftersom amningen inte flutit så bra så trodde jag inte att hon hade gått upp något direkt i vikt men lilltjejen hade lagt på sig rejält och väger nu 4255 gram, hon växer så att det knakar! Så uppenbarligen får hon vad hon behöver och det finns så att det räcker och blir över.
Läkarkontrollen var inget konstigt alls utan allt var precis som det skulle och hörseltestet är också avklarat. Hon var helt lugn hela tiden förutom när läkaren gjorde sin koll av hennes höfter, men vem skulle inte skrika av den behandlingen? Direkt efter var hon lugn igen och hon sov sig igenom hörseltestet snuttandes på mitt lillfinger.

Och nej, hon har inte fått något namn ännu


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0