Använder ni våtservetter?

Ni som har blöjbarn, använder ni våtservetter? Och ni som väntar barn, tänker ni använda våtservetter?
Vi använder bara våtservetter när vi är någonstans där vi inte har tillgång till vatten och nu är jag ännu mer motvillig till att använda våtservetter, när jag läst vad man annars kan använda dem till.

Barns hud är ju väldigt tunn och känslig, så hur kan man då med gott samvete torka dem med något som man kan använda på tuffa fläckar på ex. ett matbord, eller som sägs kunna ta bort märken efter vattenfast penna på parkettgolv? Varför inte torka barnet med typ Vim istället?? Nej, undantagsfall gäller för våtservetterna numera för mig.

Och tvättar ni av barnet varje gång ni byter en kissblöja? Det gör inte vi, vatten torkar ju ut, blöjan suger upp väldigt bra osv. och Tess har hittills inte haft torr och irriterad rumpa osv. Tvättar ju rent noga när vi byter bajsblöjornalägger till en länk där det står lite om våtservetter, och efter att ha läst det som står där är jag intte direkt sugen själv på att använda dem på lilla Tess... (och när man hör om vad man kan använda dem till i hememt i övrigt så kan man ju fundera, om en våtservett funkar lika bra som, eller bättre än, exemeplvis Ajax-rengöring o.dyl, hur kan man då tänka sig att använda det på sitt barns underliv? För inte skulle man väl vilja torka sig med en fuktig trasa med Ajax-rengöring på i underlivet??)


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna

vi använder våtservetter jämt, funkar väldigt bra!

2010-01-20 @ 16:19:17
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

bara tvättlappar!

2010-01-20 @ 16:37:22
Blogg/hemsida: http://mammut.myshowroom.se
Skrivet av: Carolina [TÄVLING PÅGÅR OM ETT HANDSMYCKE]

Vi hade tvättlappar på dagiset när jag var där, inte VIM haha ;)

2010-01-20 @ 17:02:38
Blogg/hemsida: http://caroflina.blogg.se/
Skrivet av: Moa

Bara våtservetter men det är för att vi inte har plats med skötbordet i badrummet. Annars hade jag använt vatten...

Vi måste dock alltid torka av Douglas vid blöjbyte, den lille herren skiter nämligen som en häst.. har nog aldrig bara bytt en kissblöja.. haha

2010-01-20 @ 20:16:19
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/moasliv
Skrivet av: Åsa

Vi använder tvättlappar i största möjliga mån. VI har inte heller plats att ha skötbordet i badrummet men har köpt papperskorgsset från Ikea där den lilla delen är prefekt att ha hängande pås kötbordet med vatten i!

2010-01-21 @ 11:39:19
Blogg/hemsida: http://www.blommis86.blogspot.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0