Ny upptäckt

Kan meddela att jag ganska nyligen upptäckt att Grey's Anatomy är grymt bra, så för tillfället kikar jag på 5an

I övrigt har jag idag färgat håret (måste nog ta en runda till för att få lite bättre resultat men helt ok redan nu), sedan lyckades jag pulsa mig upp till Familjecentralen och babylek, Tess verkar verkligen älska när det är andra småbarn runt omkring, hon och grannens dotter låg och log mot varandra förut, kommer nog bli riktiga bundsar de två.
Och sedan har jag hjälpt sambon att plugga inför en mattedugga som han har imorgon, han hade som förslag att jag ska plugga med honom på denna kursen och sedan läsa den kursen i sommar och bara skriva tentan typ, det är sådan matte som jag älskade i gymnasiet och som jag tycker mig ha ganska bra koll på, billiga högskolepoäng med andra ord.

Snart ska jag börja med maten, blir tacos ikväll. Och imorgonbitti kommer grannen förbi så vi gör sällskap upp till Familjecentralen och unga mammor-gruppen


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Moa

SV: Jag åkte ju till läkaren och jag har ett högt HB och ett lågt blodtryck i vila som skjuter i höjden när jag reser mig upp. därav yrseln. Allt tyder på vätskebrist och det är verkligen skit jobbigt!



Jag skulle gärna amma länge av bekvämlighet, maten alltid klar lixom.. men vi får se.. Ska testa om Resorbs vätskeersättning hjälper.

2010-02-04 @ 15:58:58
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/moasliv
Skrivet av: 24 år och snart pappa

via möbler är faktiskt fint, men det ska passa in med tapeterna också tycker jag. Efter ul blir det massor med inköp av barn saker. :) längtar

2010-02-04 @ 16:23:16
Blogg/hemsida: http://tobiasbloggen.blogg.se/
Skrivet av: 24 år och snart pappa

Det är många som säger olika vad för vitaminer,mineraler,folsyra etc etc man ska äta under graviditeten för tjejerna. Huvudsaken man får i sig en normal kost så ska de inte behövara vara något!

2010-02-04 @ 20:51:41
Blogg/hemsida: http://tobiasbloggen.blogg.se/
Skrivet av: Diana - Gravid ♥

Har aldrig sett den faktiskt, borde jag ju göra! =) Har precis lagt ut en ny tävling där du kan vinna ett presentkort för 300 kr hos Hippa hem som säljer smycken, barnsaker, inredning m.m. Delta gärna! =) Hoppas allt är bra i snövädret! Kram kram, Diana

2010-02-04 @ 21:26:55
Blogg/hemsida: http://dianasblogg.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0