Helgen, snabbt sammanfattad

Jag försökte uppdatera i helgen, som en del av er kanske såg så gick det inte så bra när jag försökte blogga från mobilen. Och när jag sedan försökte blogga hemma hos svärfar så hängde sig datorn för mig, två gånger, så jag gav upp.

Nu är vi hemma igen, och gud så skönt det är, även om det är härligt att vara hos svärföräldrarna ibland.

Tess sov hela vägen upp till Stockholm i fredags, ca 5 timmar och charmade sedan sin farmor redan när hon kom innanför dörren. Vi fick underbart god middag när vi väl kom fram, i form av enchilladas. Sedan somnade vi snabbt och Tess sov så snällt. Hennes faster (7 år gammal) oroade sig för att hon skulle skrika på natten men icke då..)
På lördagen åkte vi först hem till sambons kusin och fikade lite, fick träffa hans lilla yrväder till hund också (nej, hon matchar inte hans "image" men who cares?!). Ibland kan han irritera mig rejält men han är så otroligt trevlig oftast, och det är svårt att inte tycka om honom.
Efter det åkte vi en sväng till Täby Centrum. Jimmy köpte en ny datormus till mig, min gamla försvann i flytten och den jag haft sedan dess svär jag på hela tiden eftersom den inte vill som jag vill. Nu är jag glad igen för den nya (billigaste möjliga på Claes Ohlsson) funkar kanon och är precis så som jag vill att en datormus ska vara. Vi köpte även en tavla till Tess rum och så smet jag in en snabbsväng på Kicks där jag köpte nytt puder och en ny mascara (Isadoras nya med vibrerande borste, den är super!)
Sedan åkte vi till svärfar där vi spenderade natten. Tess lyckades charma sina farbröder och farfar ganska snabbt också, lille Simon tyckte nog det var lite konstigt (han själv fyller två i februari, stackarn blev farbror som 1-åring ;) ) men nog verkade han ganska förtjust i henne han med.
Igår åkte vi tillbaks till svärmor där sambons mormor, moster + man och son och svärmors ex-man var för att fira Tess farbror som fyllde 6 år för en vecka sedan. Och självklart för att kika på lilla Tess. Sambons kusin var helt plötsligt inte minst längre, vilket han verkade tycka var lite konstigt. Han och Tess är jämngamla men födda i varsin ände av året.
Sedan slöade vi framför tvn resten av eftermiddagen, ljuvligt skönt och Tess verkade hålla med.
Inatt sov hon från 20 igårkväll fram till strax efter 03 då hon åt och sedan låg och flinade mot mig ända tills jag släckte lampan. Sedan vaknade hon igen vid 7, så då fick hon lite mat, sedan gick vi upp och sa hejdå till farmor, faster Bell och farbror Basse som skulle till jobbet/skolan. Vi slöade lite till och sedan packade vi ihop och åkte hemåt.
Stannade på IKEA och köpte lite småplock, konstaterade att hyllan till hennes rum får vi ta när vi ska köpa bokhyllor m.m. lite senare i vår (så snart som möjligt dock). Men det blev en förvaringslåda till hennes leksaker, ett täcke till henne och lite småförvaring åt oss. Tog en snabbsväng in på Babyproffsen också och köpte en kudde så nu har jag bäddat rent i hennes spjälsäng med nytt täcke, ny kudde och nya lakan. Satte även upp sängmobilen som vi fick från Tess farfar + familj. Hon fick låna den natten till igår och den blev så poppis att vi fick med den hem.

Nu ska jag äta en varm macka och slöa lite till... Vi hörs hoppas jag


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Gun

Vilken rolig helg tillsammans med släkten. Kul för dem att få träffa er och lill Tess också.:)

2010-02-01 @ 21:52:29
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0