Hatar (i-landsproblem) och klappat och klart

Haha, jag hatar att ha hår på tårna!!! Vet inte om det är ett stort problem för er andra men jag blir galen på det, så när jag märker att de börjar bli så pass håriga att strumporna kan få tag i håren och dra i dem så blir det en sväng med rakhyveln på tårna. Sjukt kanske men jag hatar när man känner att någon/något drar i stråna på tårna.

Nu har jag lyckats få till de sista julklapparna så nu blir det ingen mer julklappsshopping för i år, det enda som återstår är en födelsedagspresent till Jimmys mormor som fyller år i mellandagarna, men den är redan beslutad vad det blir så den ska bara införskaffas.
Hade inte mycket kvar egentligen men det saknades lite till ena systerdottern och till svägerskan (låter fel att kalla någon som är i 8-årsåldern för sin svägerska men så är det), ikväll ska det slås in så är det bara en enda julklapp kvar att slå in sedan, men den får jag inte hem förens på julafton så den är svår att slå in redan nu.
Har även fixat en julklapp åt mig, fick ett presentkort av mamma för ett tag sedan (tidig julklapp) och idag så spenderades det på ett jättefint smyckesset som jag tänkt ha på jul, nyår osv. Ska fixa en bild sedan, det är väldigt enkelt men jättesnyggt, varför ha något pråligt som ändå är vårt att matcha med kläder och annat när man kan ha något enkelt men vackert som funkar till allt men ändå ser lite finare ut?

Sitter med min jul-playlist på Spotify nu, har blivit väldigt lite julmusik här hemma i år, liksom förra året men nu är vi ju inne i julveckan så nu är det ta mig tusan dags!
Om någon letar julmusik så finsn min playlist här: Jul


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna - mamma till Leia

sv: Okej, det låter riktigt varmt o gosigt! :)

2010-12-21 @ 15:14:57
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Johanna - mamma till Leia

sv: Ja, man vill ju hinna njuta lite av den innan julafton :)

2010-12-22 @ 08:21:56
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0